Herec Edward Furlong je znovu za mrežami, sudcovi nestačila kaucia

NETKY.SK • 12 Jún 2013, 12:06 • 2 min
Herec Edward Furlong je znovu za mrežami, sudcovi nestačila kaucia

LOS ANGELES - Americký herec Edward Furlong sa po tom, ako ho v máji zatkli za porušenie zákazu približovania sa k expriateľke, znovu dostal za mreže. Informoval o tom portál TMZ.com.

slovakia

left justify in out

Z väzenia sa vtedy dostal po zaplatení kaucie 50-tisíc dolárov, no sudca sa v pondelok rozhodol, že to nestačilo a kauciu zvýšil na 100-tisíc dolárov (v prepočte približne 75-tisíc eur). Furlong teda opäť putoval do väzenia, pričom zvyšných 50-tisíc dolárov zatiaľ nezaplatil.

Problémového Furlonga len v marci odsúdili na šesť mesiacov väzenia za to, že porušil podmienečný trest, prepustili ho však predčasne. Tridsaťpäťročný herec, ktorý sa objavil napríklad vo filmoch Terminátor 2: Deň zúčtovania (1991) alebo Kult hákového kríža (1998), šiel za mreže preto, že mu súd zakázal približovať sa k manželke Rachael Belle po tom, ako ju v roku 2009 udrel a vyhrážal sa jej. Následne dostal trojročnú podmienku, keďže rozhodnutie súdu ignoroval. Ak sa chcel vyhnúť trestu, nesmel počas tohto obdobia porušiť žiaden zákon, on však zaútočil aj na svoju vtedajšiu priateľku Monicu Keenu, za čo ho dva razy zatkli. Následne mu zakázali kontaktovať ju, no aj tento zákaz opakovane porušil a práve preto ho v máji zatkli. Rodáka z kalifornskej Pasadeny, ktorý sa predstavil napríklad aj v snímkach Cintorín domácich zvierat 2 (1992), Väznica (2000) alebo The Green Hornet (2011), v minulosti zatkli aj za šoférovanie pod vplyvom omamných látok či za to, že sa na verejnosti nevhodne správal pod ich vplyvom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies