Herec Eddie Redmayne sa oženil s Hannah Bagshawe

NETKY.SK • 18 December 2014, 10:29 • 2 min
Herec Eddie Redmayne sa oženil s Hannah Bagshawe

BRATISLAVA - Britský herec Eddie Redmayne sa v pondelok 15. decembra oženil s obchodníčkou so starožitnosťami Hannah Bagshawe. Magazínu Us Weekly to potvrdil hercov hovorca.

slovakia

left justify in out

Svadba, ktorá sa niesla v znamení "zimnej krajiny zázrakov", sa konala v anglickom Somersete. Na obrade sa zúčastnili blízki priatelia a rodina. Nevesta prešla uličkou lemovanou sviečkami približne o 17:30.

 

Pár plánoval svadbu niekoľko mesiacov. To, že sa uskutoční v decembri, prezradil 32-ročný rodák z Londýna v septembri v rozhovore pre denník Daily Mail. „Pretože Hannah, ja, jej otec a moja mama sme fanúšikovia koledy In The Bleak Midwinter a chceme mať nejakú výhovorku, aby sme si ju mohli zaspievať na svadbe,“ povedal o výbere termínu sobáša Redmayne. 

 

Dvojica sa zasnúbila v máji po viac ako dvoch rokoch randenia. „Ich vzťah je veľmi pokojný a navzájom sa podporujú. Vždy vyzerali, akoby vedeli, že spolu strávia zvyšok života,“ uviedol v júni nemenovaný zdroj pre magazín Us Weekly.

 

Eddie Redmayne má za sebou množstvo úspechov na divadelných doskách, získal napríklad prestížnu cenu Tony. Diváci a diváčky ho mohli vidieť vo filmoch ako Kauza CIA (2006), Like Minds (2006), Kráľovná Alžbeta: Zlatý vek (2007), Kráľova priazeň (2008), Black Death (2010), Môj týždeň s Marilyn (2011) alebo Bedári (2012). Zahral si aj v dráme o živote Stephena Hawkinga Teória všetkého, ktorú by mali do slovenských kín uviesť 26. februára 2015. Za stvárnenie svetoznámeho teoretického fyzika si už okrem iného vyslúžil nominácie na Zlatý glóbus, Screen Actors Guild Award a Critics’ Choice Movie Award. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies