Herec Dwayne Johnson: Nové Jumanji nebude remakeom

NETKY.SK • 22 August 2016, 12:55 • 2 min
Herec Dwayne Johnson: Nové Jumanji nebude remakeom

LOS ANGELES - Americký herec Dwayne Johnson sa vyjadril, že nové Jumanji nebude remakeom, ale pokračovaním pôvodného filmu z roku 1995. Rodák z kalifornského mesta Hayward tak spravil cez víkend prostredníctvom príspevku na službe Instagram.

slovakia

left justify in out

"O dva týždne sa opäť stretnem so starými priateľmi Kevinom Hartom a Jackom Blackom, s ktorými mám tú česť predstaviť úžasný svet Jumanji úplne novej generácii. Pre vašu informáciu, nepripravujeme remake, ale skôr pokračovanie skvelého príbehu Jumanji," napísal 44-ročný herec.

 

 

 

Finished strong and on to the next. That's an officially wrap on #FastAndFurious8. Thank you to our director @fgarygray for the vision and execution. Thank you UNIVERSAL for being tremendous partners as always, thank you to all my fellow co-stars for the daily effort and grind. Scott Eastwood you handsome sumbitch! Natalie Emmanuel I have a cold Budweiser ready for you and Tyrese Gibson you still have the biggest smile and forehead I've ever seen.😂 And a huge THANK YOU to our hard working production crew - the backbone of our business. Your kind words meant a lot to me last night - thank you! In the end, we all rallied, as great teams do, kicked ass and will deliver an amazing movie to the world. Proud of our entire FAST FAMILY. And now in two weeks I'll reunite with ol' friends Kevin Hart & Jack Black and we have the honor to introduce a whole new generation to the amazing world of #JUMANJI. *(for the record we are NOT making a reboot, but rather a continuation of the awesome JUMANJI story). It's also crazy to me how much me, Kev and Jack look like triplets when we're together. 👶🏽👶🏻👶🏿. Man this is gonna be FUN. #WheelsUp #ThatsAWrap #FromFastAndFurious #StraightIntoJumanji #BigBrownBaldTattooedMan #DarkChocolateComedicRockStar #BrillaintCrazyCurvyCaucasion #TheseHashtagsAreRidiculous #INeedSleepAndCARBS #ButIWillSettleForTequila

Fotka uverejnená používateľom therock (@therock),

 

Dwayne Johnson, známy aj ako The Rock, stvárni v pripravovanej novinke jednu z hlavných postáv, pričom je tiež jedným z producentov. Režisérom snímky bude Jake Kasdan. Film vzniká na motívy rovnomennej knihy od amerického spisovateľa Chrisa Van Allsburga, ktorý sa pod pripravovanú snímku podpíše ako výkonný producent. Slovenská distribučná premiéra je naplánovaná na 27. júla 2017.

 

Dwayne Douglas Johnson debutoval na striebornom plátne malou úlohou Kráľa Škorpióna v snímke Múmia sa vracia (2001). O rok neskôr prišiel film Kráľ Škorpión (2002), vďaka ktorému sa Johnson so sumou 5,5 milióna amerických dolárov dostal do Guinnessovej knihy rekordov ako herec s najvyšším honorárom za prvú hlavnú úlohu. Diváci ho môžu poznať aj zo snímok Vitajte v džungli (2003), Kráčajúca skala (2004), Buď cool (2005), Plán hry (2007), Dostaňte agenta Smarta (2008), Hora čarodejníc (2009), Fízli zo zálohy (2010), Rýchlo a zbesilo 5 (2011), G.I. Joe: Odveta (2013), Pot a krv (2013), Rýchlo a Zbesilo 6 (2013), Hercules (2014), Rýchlo a zbesilo 7 (2015) alebo San Andreas (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies