Herec Daniel Franzese sa zasnúbil

NETKY.SK • 19 Júl 2016, 10:55 • 2 min
Herec Daniel Franzese sa zasnúbil

LOS ANGELES - Americký herec Daniel Franzese sa zasnúbil. Ako magazínu People potvrdil jeho zástupca, 38-ročný rodák z newyorského Brooklynu po roku randenia požiadal o ruku svojho priateľa Josepha Bradleyho Phillipsa. Predstaviteľ stredoškoláka Damiana z komédie Protivné baby (2004) sa vyslovil v jednej z kaviarní v severnom Hollywoode, kde sa so svojím partnerom po prvý raz stretli.

slovakia

left justify in out

Herec si žiadosť o ruku pripravil vopred a dohodol sa s personálom kaviarne. Keď prišli, dal jednému z baristov snubný prsteň a ten ho vložil do pohára, ktorý dvojici dal namiesto ich objednávky. Phillips, ktorý pracuje v módnom marketingu, si podľa Franzeseho zástupcu po sobáši vezme jeho meno. "Joseph mi dal to najlepšie z jeho srdca a som šťastný, že povedal áno. To, že som si dlhé roky, čo som so sebou bojoval, hľadal spriaznenú dušu, stálo za to," prezradil Franzese a dodal, že sa obaja nevedia dočkať svojho manželstva.

 

Daniel Franzese sa okrem spomínanej komédie predstavil aj v ďalších celovečerných filmoch ako napríklad Šikana (2001), Party Monster (2003), Američan (2004), Vojna svetov (2005), Chlapci z Bristolu (2005), Hra na vraha (2009) či Pomsta znásilnenej (2010). Predstavil sa tiež v seriáli Hľadanie (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies