Herec Christoph Waltz rokuje o úlohe v snímke Alita: Battle Angel

NETKY.SK • 25 August 2016, 13:58 • 2 min
Herec Christoph Waltz rokuje o úlohe v snímke Alita: Battle Angel

BRATISLAVA - Rakúsko-nemecký herec Christoph Waltz rokuje o účinkovaní v pripravovanej filmovej adaptácii japonskej mangy Battle Angel Alita.

slovakia

left justify in out

Tvorcovia snímky s názvom Alita: Battle Angel chcú, aby 59-ročný rodák z Viedne stvárnil Dysona Ida, kyberchirurga, ktorý sa stane mentorom Ality, ženského kyborga bojujúceho proti zločinu. V úlohe Ality sa predstaví Rosa Salazar. Režisérom je Robert Rodriguez, ktorý nahradil Jamesa Camerona. Ten sa réžie snímky musel pre pracovnú zaneprázdnenosť vzdať, avšak spoločne s Jonom Landauom sa na novinke podieľa ako producent. Americká premiéra je naplánovaná na 20. júla 2018.


Christoph Waltz sa preslávil vďaka snímke Nehanební bastardi (2009) režiséra Quentina Tarantina, za výkon v ktorej získal množstvo ocenení vrátane Oscara, Zlatého glóbusu či ceny BAFTA. Predstavil sa aj v nasledujúcom Tarantinovom filme Divoký Django (2012), za ktorý znova získal všetky tri spomínané trofeje.

 

Na Zlatý glóbus ho nominovali aj vďaka snímke Big Eyes (2014) Tima Burtona. Okrem toho si zahral aj vo filmoch ako Zelený sršeň (2011), Traja mušketieri (2011), Voda pre slony (2011), Carnage (2011), Šéfovia na zabitie 2 (2014), Spectre (2015) či Legenda o Tarzanovi (2016).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies