Herec Chad L. Coleman kričal na cestujúcich v newyorskom metre

NETKY.SK • 2 Máj 2015, 17:14 • 2 min
Herec Chad L. Coleman kričal na cestujúcich v newyorskom metre

BRATISLAVA - Americký herec Chad L. Coleman kričal na cestujúcich v newyorskom metre.

slovakia

left justify in out

Rodák z Richmondu vo Virginii, známy najmä zo seriálov Walking Dead (2010) a The Wire - Špina Baltimoru (2002-2008), prezradil pre portál TMZ, že ho rozčúlila odpoveď istého muža, ktorého sa jeho spolucestujúca spýtala, odkiaľ herca poznajú. "Nie, tohto negra nepoznáme," odpovedal muž.


Coleman sa následne začal prechádzať a kričal. "Rád by som vedel, kde sú tí ľudomilovia. Áno, som Chad L. Coleman zo seriálov The Wire - Špina Baltimoru a Walking Dead. Nechcem s vami hrať žiadne hnusné hry. Áno, som herec a volám sa Chad L. Coleman. Kde je tvoja humánnosť, kde je, brat?," opakoval herec, ktorý pre TMZ neskôr povedal, že bol triezvy.


Chad L. Coleman je známy ako Tyreese Williams, ktorého stvárnil v období 2012 - 2015 v seriáli Walking Dead. Diváci a diváčky ho môžu poznať aj ako Dennisa "Cutty" Wiseho z televízneho projektu The Wire - Špina Baltimoru, v ktorom si zahral v rokoch 2004 - 2008. Okrem toho sa predstavil vo filmoch ako Zelený sršeň (2011) alebo Šéfovia na zabitie (2011).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies