Herec Bradley Cooper má novú priteľku: Dvadsaťročnú modelku!

NETKY.SK • 20 Marec 2013, 14:52 • 2 min
Herec Bradley Cooper má novú priteľku: Dvadsaťročnú modelku!

LOS ANGELES - Americký herec Bradley Cooper si niekoľko mesiacov po rozchode so Zoe Saldana našiel novú priateľku. Ako dôveryhodný zdroj potvrdil magazínu Us Weekly, randí s modelkou Suki Waterhouse.

slovakia

left justify in out

"Je to ešte čerstvé, ale chodia spolu," uviedol. Dvadsaťročnú blondínku a 38-ročného Coopera v pondelok odfotili na prechádzke po Bostone, kde herec nakrúca nový, zatiaľ nepomenovaný film v réžii Davida O. Russella. V snímke o operácii Abscam, ktorú FBI realizovala v 70. rokoch minulého storočia a viedla k odhaleniu korupcie viacerých politikov, si s ním zahrajú aj Amy Adams, Jennifer Lawrence, Christian Bale či Jeremy Renner.

Bradley Cooper začínal svoju hereckú kariéru v divadle, neskôr získal viacero menších seriálových úloh. Do povedomia verejnosti sa dostal vďaka seriálu Alias (2001 - 2006), kde stvárnil Willa Tippina, najlepšieho kamaráta Sydney Bristow. V roku 2005 si zahral po boku Owena Wilsona a Vincea Vaughna v romantickej komédii Ako uloviť družičku. Diváci ho mohli vidieť aj v snímkach Lemra lemravá (2006), Yes man (2008), Vo štvorici po opici (2009), A-Team (2010), Vo štvorici po opici 2 (2011) či v trileri Všemocný (2011). Vlani sa objavil v snímke Udri a zdrhni, v romantickej dráme The Words či v dramédii Terapia láskou spomínaného Davida O. Russella, zásluhou ktorej má za sebou mimoriadne úspešné obdobie. Za tento herecký výkon ho totiž nominovali na Oscara, cenu BAFTA, Screen Actors Guild Award či Zlatý glóbus. V minulosti okrem Saldany chodil napríklad s Renée Zellweger a tiež bol krátko ženatý s herečkou Jennifer Esposito.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies