Herec Benedict Cumberbatch si zahral vo videoklipe kapely Elbow

NETKY.SK • 29 Január 2017, 19:41 • 2 min
Herec Benedict Cumberbatch si zahral vo videoklipe kapely Elbow

BRATISLAVA - Anglická rocková kapela Elbow zverejnila skladbu Gentle Storm priamo s videoklipom, v ktorom účinkuje herec Benedict Cumberbatch. Členovia Elbow sa pri tvorbe klipu inšpirovali videom k piesni Cry z roku 1985 od formácie Godley & Creme. Oba videoklipy pritom režíroval Kevin Godley.

slovakia

left justify in out

Sklaba Gentle Storm je treťou ukážkou z očakávaného albumu Little Fictions, ktorý vyjde 3. februára. Formácia z novinky už predtým predstavila piesne Magnificent (She Says) a All Disco. Štúdiovka bude obsahovať celkovo desať skladieb.


Elbow vznikli v roku 1997, pričom ešte predtým pôsobili pod názvom Soft. Na konte majú albumy Asleep In The Back (2001), Cast Of Thousands (2003), Leaders Of The Free World (2005), The Seldom Seen Kid (2008), Build A Rocket Boys! (2011) a The Take Off And Landing Of Everything (2014), s ktorým po prvý raz dobyli UK Chart.

 

Na konte majú tiež päť EP nahrávok a kompiláciu Dead In The Boot (2012). Podarilo sa im získať dve Ivor Novello Awards, Mercury Prize, BRIT Award či NME Award.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies