Herec Ben Whishaw je homosexuál: Vzal si hudobného skladateľa

NETKY.SK • 5 August 2013, 08:19 • 2 min
Herec Ben Whishaw je homosexuál: Vzal si hudobného skladateľa

LOS ANEGLES - Britský herec Ben Whishaw potvrdil špekulácie o jeho homosexualite, keď prostredníctvom svojej hovorkyne zverejnil vzťah s austrálskym hudobným skladateľom.

slovakia

left justify in out

S Markom Bradshawom sa pritom už v auguste 2012 zosobášili. "Ben svoju homosexualitu nikdy neskrýval. Podobne ako mnoho hercov však uprednostňoval nehovoriť verejne o svojom súkromí. Môžem potvrdiť, že Ben a Mark vstúpili to civilného partnerstva v auguste 2012. Urobili to s hrdosťou a sú veľmi šťastní," vysvetlila. Dvojica sa zoznámila počas nakrúcania filmu Jasná hviezda (2009), pre ktorý Bradshaw skladal hudbu, zatiaľ čo Whishaw v ňom účinkoval. "Všetci z nich majú radosť. Mark je milý chlapík, veľmi talentovaný. Pre Benov harmonogram nebola príležitosť na veľkú oslavu, ale som si istý, že raz nejaká bude," povedal pre Daily Mail zdroj blízky páru.

Tridsaťdvaročný Whishaw sa domnieva, že hercom škodí, keď sa príliš otvárajú verejnosti. "Pre mňa je dôležité udržať si určitú anonymitu. Ako herec musíte ľudí presvedčiť, že ste niekto iný. Takže, keď o sebe neustále rozprávate, je to akoby ste sa postrelili do nohy," povedal. O jeho sexuálnej orientácii sa špekulovalo už dlhšie, no debatu rozprúdil najmä rozhovorom, ktorý v marci 2011 poskytol magazínu Out. Keď sa ho spýtali, či sú pre mladých homosexuálov dôležité pozitívne vzory, odpovedal: "V srdci cítim, že to je dôležité, ale zatiaľ nepoznám tú správnu cestu." 

Benjamin John Whishaw sa okrem spomínanej romantickej drámy Jasná hviezda predstavil aj v snímkach ako Kupec benátsky (2004), Parfum: Príbeh vraha (2006), Partička B.D. (2007) či Atlas mrakov (2012). Okrem toho sa do povedomia divákov a diváčok dostal aj bondovkou Skyfall (2012), v ktorej stvárnil vedca a vynálezcu Q.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies