Herec Ansel Elgort a tanečnica Violetta Komyshan sú opäť spolu

NETKY.SK • 19 Január 2015, 09:28 • 2 min
Herec Ansel Elgort a tanečnica Violetta Komyshan sú opäť spolu

LOS ANGELES - Americký herec, producent a dídžej Ansel Elgort, známy ako Augustus Waters z drámy Na vine sú hviezdy (2014), opäť randí s tanečnicou Violettou Komyshan, s ktorou sa rozišiel vlani v auguste. Magazínu Us Weekly to potvrdilo viacero nemenovaných zdrojov. Pár spolu videli v sobotu 17. januára na letisku vo Washingtone.

slovakia

left justify in out

"Chýbali si. Myslel si, že má príliš veľa povinností a nemal by čas na priateľku. Bol neustále na turné k filmom a tvoril hudbu, no stále boli v kontakte. Po rozchode s ňou nemal žiadnu inú vážnu známosť," povedal zdroj o vzťahu dvojice, ktorá sa zoznámila na newyorskej strednej škole LaGuardia. 

 

Dvadsaťročný Ansel Elgort si okrem snímky Na vine sú hviezdy zahral aj v horore Carrie (2013), dramédii Men, Women & Children (2014) či sci-fi Divergencia (2014). Tento rok ho diváci a diváčky uvidia v pokračovaní posledného menovaného filmu s názvom Rezistencia, ktorý do slovenských kín uvedú 19. marca. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies