Herec Alex Pettyfer a modelka Marloes Horst sa rozišli

NETKY.SK • 21 Marec 2016, 09:42 • 2 min
Herec Alex Pettyfer a modelka Marloes Horst sa rozišli

LONDÝN - Anglický herec a model Alex Pettyfer a holandská modelka Marloes Horst sa rozišli. Dvojica o tom informovala prostredníctvom svojich profilov na službe Instagram, pričom ako dôvod ukončenia vzťahu uviedli pracovnú vyťaženosť. Ako sa obaja vyjadrili, rozhodnutie bolo spoločné a naďalej zostávajú blízkymi priateľmi.

slovakia

left justify in out

"Napriek tomu, čo sa môže o nás písať, Marloes a ja sme sa rozišli, lebo je šialene žiadaná supermodelka a jej a moja práca nás jednoducho držali od seba. Bolo to spoločné rozhodnutie, naďalej sme si neuveriteľne blízki a ohromne sa milujeme. Sme najlepší priatelia a kto vie, čo nám budúcnosť prinesie," napísal rodák z mesta Stevenage k spoločnej fotografii.

 

Dvadsaťpäťročný herec a rodáčka z dediny Akkrum tvorili pár približne dva roky. Začiatkom jari 2014 ich údajne zoznámili spoloční priatelia, pričom v apríli toho roku o svojom vzťahu informovali aj oficiálne. Pettyfer v minulosti randil tiež s herečkami Emmou Roberts a Diannou Agron či modelkou Riley Keough.

 

Alex Pettyfer, ktorý v súčasnosti žije v Los Angeles, pracoval v rokoch 2008 a 2009 pre módnu značku Burberry. Ako herec sa predstavil v snímkach Stormbreaker (2006), Chodiaca katastrofa (2008), Tormented (2009), Vymedzený čas (2011), Som číslo štyri (2011), Kráska a zviera (2011), Magic Mike (2012), Komorník (2013) alebo Endless Love (2014).

 

Marloes Horst sa narodila v Holandsku, no od roku 2008 žije v New Yorku. Bola súčasťou viacerých kampaní svetoznámych značiek a módnych domov, pričom pracuje aj pre značku spodnej bielizne Victoria's Secret. Viackrát sa objavila na obálke magazínu Vogue a jej fotografie uverejnili napríklad aj v časopise Sports Illustrated.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona