Herec Alex Pettyfer a modelka Marloes Horst opäť tvoria pár

NETKY.SK • 13 Január 2017, 09:16 • 2 min
Herec Alex Pettyfer a modelka Marloes Horst opäť tvoria pár

LONDÝN - Anglický herec a model Alex Pettyfer a holandská modelka Marloes Horst opäť tvoria pár. O tom, že dvojica, ktorá vlani v marci ukončila svoj takmer dvojročný vzťah, spolu znova randí, informoval ako prvý portál E! News.

slovakia

left justify in out

Ten, odvolávajúc sa na anonymný zdroj okrem iného uviedol, že sa 26-ročný rodák z mesta Stevenage a jeho o rok staršia priateľka aj zasnúbili. Zverejnil tiež fotografiu páru, na ktorom má modelka na ruke prsteň podobný zásnubnému. Informáciu o zásnubách naopak poprel nemenovaný zdroj magazínu People, ktorý sa vyjadril, že aj napriek šperku, dvojica spolu len randí.

 

Alex Pettyfer, ktorý v súčasnosti žije v Los Angeles, pracoval v rokoch 2008 a 2009 pre módnu značku Burberry. Ako herec sa predstavil v snímkach Stormbreaker (2006), Chodiaca katastrofa (2008), Tormented (2009), Vymedzený čas (2011), Som číslo štyri (2011), Kráska a zviera (2011), Magic Mike (2012), Komorník (2013), Endless Love (2014) alebo Elvis & Nixon (2016). V minulosti randil tiež s herečkami Emmou Roberts a Diannou Agron či modelkou Riley Keough.

 

Marloes Horst sa narodila v Holandsku, no od roku 2008 žije v New Yorku. Bola súčasťou viacerých kampaní svetoznámych značiek a módnych domov, pričom pracuje aj pre značku spodnej bielizne Victoria's Secret. Viackrát sa objavila na obálke magazínu Vogue a jej fotografie uverejnili napríklad aj v plavkovom vydaní Sports Illustrated.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies