Herec a komik Russell Brand má dcéru

NETKY.SK • 10 November 2016, 09:00 • 2 min
Herec a komik Russell Brand má dcéru

LONDÝN - Anglický komik, herec, moderátor a spisovateľ Russell Brand a jeho snúbenica, modelka Laura Gallacher majú dcéru. Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter to prezradila Kirsty Gallacher, sestra prvorodičky.

slovakia

left justify in out

"Ďakujem Vám za správy, som hrdá na to, že som sa stala po prvý raz tetou. Bohužiaľ, ju môžem navštíviť, až keď mi bude dobre," uviedla 40-ročná moderátorka. Niektoré britské médiá priniesli správy, že dievčatko sa volá Mabel. Meno bábätka však zatiaľ nikto nepotvrdil.

 

Štyridsaťjedenročný umelec informoval o narodení dieťaťa v nedeľu počas stand-up vystúpenia v Nottinghame. Pre britský denník Daily Mirror to uviedol jeden z návštevníkov. "Sledoval čas, aby skončil pred 21:00, pretože povedal, že sa ponáhľa za svojou priateľkou, ktorá práve porodila. Nepovedal však, či majú chlapca alebo dievča," uviedol Daniel Crann. Iný, nemenovaný zdroj pre Daily Mirror zas potvrdil, že dvojici sa narodilo dieťa koncom minulého týždňa.

 

Russell Edward Brand sa vo Veľkej Británii preslávil v roku 2004 ako moderátor reality show Big Brother's Big Mouth. O štyri roky neskôr sa jeho meno začalo skloňovať i v USA vďaka účinkovaniu v komédii Kopačky (2008). Svoj hlas prepožičal Nefariovi v animákoch Ja, zloduch (2010) a Ja, zloduch 2 (2013). Objavil sa aj vo filmoch Dostaň ho tam! (2010), Arthur: Ťažký život milionára (2011) či Rock of Ages (2012). Je známy tiež svojím špecifickým štýlom obliekania, výstredným správaním a kontroverzným humorom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies