Hercovi Ribeirovi a jeho manželke Angele Unkrich sa narodil syn

NETKY.SK • 29 Október 2013, 09:39 • 2 min
Hercovi Ribeirovi a jeho manželke Angele Unkrich sa narodil syn

LOS ANGELES - Americký herec Alfonso Ribeiro a jeho manželka Angela Unkrich privítali v nedeľu ich prvé spoločné dieťa.

slovakia

left justify in out

Chlapcovi dali meno Alfonso Lincoln Ribeiro Jr. Bábätko vážilo približne 3,5 kilogramu a v súčasnosti je už doma. Pre americký magazín People to prezradili zástupcovia páru. ''Alfonso Jr. je doma, šťastný a zdravý. Jeho rodičia sa veľmi tešia na ich spoločnú cestu,'' prezradili.

Alfonso Ribeiro sa preslávil už ako dieťa v roku 1984, keď spolu s Michaelom Jacksonom tancoval v reklame na Pepsi a následne začal účinkovať v seriáli Silver Spoons (1982 - 1987). Predstavil sa aj v sitkome Fresh Prince (1990 - 1996), v ktorom stvárnil Carltona Banksa. Niekoľko epizód tohto seriálu aj režíroval. Venuje sa aj moderovaniu rôznych televíznych programov. Ribeiro a Angela Unkrich sa zosobášili vlani v októbri. Herec má aj deväťročnú dcéru Siennu s predchádzajúcou manželkou Robin Stapler. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies