Hercovi Martinovi Meľovi zo seriálu Chlapi neplačú sa narodila dcéra Mia

NETKY.SK • 18 September 2014, 16:52 • 2 min
Hercovi Martinovi Meľovi zo seriálu Chlapi neplačú sa narodila dcéra Mia

BRATISLAVA - Slovenský herec Martin Meľo sa stal dvojnásobným otcom. Dnes ráno sa mu narodila dcéra Mia.

slovakia

left justify in out

„Má dlhé čierne vlasy, po mne krásne dlhé mihalnice a po mame nádhernú charizmu. Je to taká malá Pocahontas,“ povedal herec, ktorý počas pôrodu po celý čas stál pri svojej partnerke. „Som vďačný, že sme mohli byť počas celého pôrodu spolu. Mal by to byť štandard v každej pôrodnici na svete,“ poznamenal.

 

Mladý pár uprednostnil pôrod alternatívnou cestou. „Chceli sme rodiť po starom, bez akýchkoľvek zásahov, aj keď to nebolo najľahšie, no o to krajšie. Darovať život je to najkrajšie na svete,“ uviedol Meľo. „Už druhý deň nespím, ani jesť nestíham, no nie som ani hladný ani unavený. To je asi tá absolútna láska,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA rodák z Chlebníc. „Mia mi už od narodenia týmto spôsobom začala dávať pozor na líniu,“ dodal s úsmevom. 

 

Dcéra Mia, ktorá sa páru narodila vo Vyškovskej pôrodnici neďaleko Brna, sa stala štvrtým členom rodiny. S partnerkou Máriou spolu totiž majú už deväťročného syna Lucasa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona