Herci zo seriálu Priatelia po trinástich rokoch

NETKY.SK • 16 Júl 2017, 11:35 • 2 min
Herci zo seriálu Priatelia po trinástich rokoch

BRATISLAVA - Aká je z neho troska! Zase fetuje? Pije? Herec Matthew Perry (47), teda Chandler z ikonického seriálu Priatelia, bol pred pár dňami videný v značne zúboženom stave. Pred dvadsiatimi tromi rokmi, kedy seriál štartoval, bol väčší fešák. Vlastne aj pred trinástimi, kedy končil. Ako sú na tom ostatní z úspešnej šestice? Ako vyzerajú dnes?

slovakia

left justify in out

Chandler - Matthew Perry (47)

Búrlivák, večne na šikmej ploche. Za desať rokov, čo sa seriál vysielal (1994-2004) zažil mnoho pádov. Bol zvyknutý na život v luxuse, otec bol hercom a modelom, matka novinárkou a hovorkyňou kanadského premiéra. Aj keď bol medzi tenisovými juniormi jednotkou, zbehol k herectvu a z Ottawy sa presťahoval do Los Angeles. Tam ho dohnali drogy. Každý divák si všimol jeho kolísajúcu váhu, raz mal nadváhu, potom schudol až na 66 kg, podľa toho, ako fetoval, alebo zrovna absolvoval odvykaciu kúru. Obľúbil si Vicodin (liek na bolesť), išiel v metadóne, amfetamíne a tvrdom alkohole. Poučený z vlastných chýb začal proti závislostiam na liekoch bojovať a dokonca zriadil vo svojom dome liečebňu. Nikomu ale nevyhovorí, že do toho čas od času spadne znova. Sem tam sa objaví v seriáloch či v divadle. Chvíle slávy skončili ale s Priateľmi...

 

obrazok

 

Rachel - Jennifer Aniston (48)

Je jedinou, komu sa po účinkovaní v seriáli dostalo ozajstnej hollywoodskej slávy. Pôvodne sa mala na konkurze uchádzať o úlohu Moniky, tvorcom sa ale lepšie hodila Courteney Cox a tak na Jennifer »zostala« Rachel. A dobre pre ňu. Stala sa miláčikom Ameriky a to aj vďaka účesu, ktorý si podľa nej nechali vytvoriť milióny žien. Známy je jej vzťah s Bradom Pittom. Aj to, ako ju opustil kvôli Angeline Jolie. Aj keď ju rozvod veľmi zranil, v smútku sa neutápala a vrhla sa do práce. Jedna rola za druhou a účinkovanie v reklamách jej na 15 rokov v kuse zaistili pozíciu medzi najlepšie platenými herečkami sveta. Odhaduje sa, že má majetok v hodnote 4,4 miliardy. Lásku konečne našla v roku 2011, avšak rovnakým spôsobom, ako jej preklínaná rivalka Angelina. Pri natáčaní sa spoznala s Justinom Theroux, ktorý kvôli nej opustil priateľku, s ktorou bol 14 rokov.

 

obrazok

 

Monika - Courteney Cox (53)

V reálnom živote si prvýkrát zahrala v klipe Bruce Springsteena Dancing in the Dark (1985). Ešte pred Priateľmi sa tiež objavila po boku Jima Carreyho v Ace Ventura: Zvierací detektív. Pôvodne z nej mala byť Rachel, nakoniec ale stvárnila upratovaním posadnutú kuchárku Moniku. S Aniston si sadli do noty tak, že si ju dokonca vybrala za krstnú mamu pre svoju dcéru Coco. Aj keď sa objavila v sérii populárnych hororov Vreskot, viac už sa nepresadila. Sebavedomie si s v súboji s nemilosrdnými starnutím rozhodla posilniť v rukách plastických chirurgov. Ovšem botox v perách a lícach ju zmenil na nepoznanie a po nepríjemnej skúsenosti sa rozhodla s vráskami zmieriť. Randí s hudobníkom Johnnym McDaidom a nechala sa počuť, že by si s ním rada zaobstarala dieťa.

 

obrazok

 

Ross - David Schwimmer (50)

Jediným vyštudovaným hercom v partii je predstaviteľ paleontológa Rossa. Najskôr úlohu odmietol, neskôr ale názor zmenil. Počas natáčania aj niekoľko dielov sám režíroval, za kameru sa postavil aj po skončení seriálu. Randil so slávnou speváčkou Nataliou Imbruglia, inak sa ale životu celebrity vyhýba a žije skôr v ústraní. "Chcem sa schovať a už nikdy nebyť vidieť." Trpí sociálnou fóbiou, neznáša slávu. Nesprevádzajú ho žiadne aféry alebo problémy, hovorilo sa len o nedávnom rozchode s manželkou Zoe.

 

obrazok

 

Phoebe - Lisa Kudrow (53)

Herečka s bieloruskými koreňmi mala pôvodne iné plány, vyštudovala biológiu a chcela ísť v stopách svojho otca, významného neurológa. K herectvu sa dostala na popud kamaráta, ktorý jej ponúkol členstvo v škole komediálneho herectva. Za príležitosť v Priateľoch bola vďačná, slávu ako dve kolegyne si neužívala a sexy fotenie pre módne magazíny priamo neznášala. Počas natáčania otehotnela, a aby ju nemuseli vyškrtnúť, napísali jej tehotenstvo i do scenára, čakala trojčatá svojho brata. V skutočnosti má dnes devätnásťročného syna.

 

obrazok

 

Joey - Matt LeBlanc (49)

Tvorcovia ho pôvodne do úlohy zvodného Taliana nechceli, televízna spoločnosť si ale dupla a prácu dostal. Ako jediný si rolu udržal aj po skončení Priateľov, pretože jeho postava dostala vlastný seriál, voľné pokračovanie pod názvom Joey. Nebol ale úspešný a LeBlanc neskôr oznámil, že si dá od herectva rok pauzu. Nakoniec to bola ale prestávka päťročná, na obrazovky sa vrátil až v roku 2011. Má dcéru, ktorá sa narodila s nádorom na mozgu (2004), rozviedol sa. Od roku 2016 uvádza populárnu reláciu Top Gear. Pravda, pribral a zošedivel, ale jeho život je bez škandálov.
 

obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies