Herca Ricarda Medinu zo Strážcov vesmíru, ktorý zabil spolubývajúceho, neobvinili z vraždy

NETKY.SK • 4 Február 2015, 13:55 • 2 min
Herca Ricarda Medinu zo Strážcov vesmíru, ktorý zabil spolubývajúceho, neobvinili z vraždy

LOS ANGELES - Amerického herca Ricarda Medinu Jr., ktorý minulý týždeň zabil mečom svojho spolubývajúceho, prepustili na slobodu bez toho, aby ho obvinili z vraždy.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný herec tvrdí, že konal v sebaobrane. Losangeleský okresný prokurátor sa preto rozhodol zatiaľ nevzniesť obvinenia, no požiadal políciu, aby prípad ďalej vyšetrovala.

 

K tragickému incidentu došlo v sobotu v kalifornskom meste Palmdale, keď sa Medina spolu s priateľkou pohádal s istým Joshuom Sutterom. Herec s priateľkou následne odišli do spálne, kde sa zamkli, no Sutter dvere vykopol. Medina vtedy zobral meč, ktorým spolubývajúceho bodol do brucha. Následne zavolal záchranku, no Sutter v nemocnici zraneniu podľahol. Vyšetrovatelia momentálne čakajú na výsledky toxikologických testov, ktoré ukážu, či bol Sutter pred smrťou pod vplyvom drog alebo alkoholu. 

 

Ricardo Medina Jr. je známy najmä zo seriálu Strážcovia vesmíru (2002). Okrem toho účinkoval aj v snímke Confessions of a Pit Fighter (2005) a prepožičal hlas do televízneho projektu Power Rangers Samurai (2011 - 2012). 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies