Herca Nicka Stahla zatkli pre podozrenie z držby metamfetamínov

NETKY.SK • 29 Jún 2013, 14:47 • 2 min
Herca Nicka Stahla zatkli pre podozrenie z držby metamfetamínov

BRATISLAVA - Amerického herca Nicka Stahla, ktorý stvárnil Johna Connora vo filme Terminátor 3: Vzbura strojov (2003), v piatok zatkli v losangeleskom moteli. Dôvodom bola údajná držba metamfetamínov. Polícia do motela pritom prišla skontrolovať jedného z ľudí, s ktorými v ten večer bol.

slovakia

left justify in out

Zatknutie prišlo mesiac po tom, ako ho umiestnili na psychiatriu. Do problémov sa dostal aj vlani, od 14. mája bol oficiálne nezvestný. Po niekoľkých dňoch poslal svojej manželke e-mail, v ktorom napísal, že je v poriadku a nastúpil na 30-dňové liečenie. V polovici júna však opäť musela nahlásiť jeho zmiznutie. Od 21. júla začal komunikovať so svojou rodinou a zas nastúpil na liečenie. V decembri ho však zatkli pre podozrenie z obscénneho správania sa. Nick Stahl sa vo svete filmu pohybuje od začiatku 90. rokov. Už ako 13-ročný si po boku Mela Gibsona zahral v dráme Muž bez tváre (1993). Neskôr sa objavil v snímkach ako Tenká červená čiara (1998), Podozrivé správanie (1998), Šikana (2001), V spálni (2001), Sin City - mesto hriechu (2005) či Quid Pro Quo (2008). Na kastingu na obsadenie postavy Johna Connora v akčnom sci-fi Terminátor 3: Vzbura strojov porazil Shanea Westa či Jakea Gyllenhaala. Úlohu však dostal až po tom, čo sa tvorcovia filmu pre problémy s drogami rozhodli neangažovať Edwarda Furlonga. Herec má s manželkou Rose dcéru Marlo. Informácie zverejnila webstránka www.aceshowbiz.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies