Herca Dustina Diamonda uznali vinným za dva trestné činy

NETKY.SK • 30 Máj 2015, 12:09 • 2 min
Herca Dustina Diamonda uznali vinným za dva trestné činy

LOS ANGELES - Amerického herca Dustina Diamonda uznala porota v piatok vinným z výtržníctva a držby skrytej zbrane.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročný rodák z kalifornského San José čelil súdnemu pojednávaniu pre incident, pri ktorom napadol nožom v bare v štáte Wisconsin istého muža po krátkej hádke. V prípade ďalšieho obvinenia, a to zo všeobecného ohrozenia, súd v Ozaukee County vo Wisconsine rozhodol o hercovej nevine.


Za držbu skrytej zbrane hrozí teraz Diamondovi odňatie slobody v maximálnej dĺžke deväť mesiacov, za druhý prečin môže dostať najviac 90 dní väzenia. Súd v piatok z výtržníctva uznal vinnou aj Diamondovu snúbenicu Amandu Schutz. O výške trestov rozhodne súd neskôr.


Spomínaný incident sa stal vlani 25. decembra a začal sa po tom, ako Schutz v bare odstrčila ženu, ktorá dvojicu obťažovala, načo sa strhla bitka a došlo k bodnutiu. Podľa policajných záznamov však zranenie nebolo vážne. Diamonda so snúbenicou následne zatkli a neskôr aj prepustili.


Dustin Diamond je známy zo seriálov Good Morning, Miss Bliss (1988 - 1989), Konečne zvoní (1989 - 1993) a Saved by the Bell: The College Years (1993 - 1994), v ktorých stvárnil Škreka. Túto úlohu si zopakoval aj vo filme O päť minút dvanásť: havajský štýl (1992) a v období 1994 až 2000 v televíznom projekte Konečne zazvonilo - Nová trieda (1993 - 2000). Objavil sa tiež v snímkach ako Veľké dieťa Dickie Roberts (2003) či Big Money Rustlas (2010).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies