Herca Dicka van Dyka zachránili z horiaceho auta

NETKY.SK • 20 August 2013, 17:34 • 2 min
Herca Dicka van Dyka zachránili z horiaceho auta

LOS ANGELES - Plamene zachvátili na diaľnici pri Los Angeles vozidlo amerického herca a zabávača Dicka van Dyka (87). Z horiaceho auta sa ho podarilo včas dostať bez ujmy na zdraví. Informoval o tom časopis Variety s odvolaním sa na umelcovu manželku Arlene. Podľa jej slov je Dick van Dyke v poriadku.

slovakia

left justify in out

Vozidlo typu Jaguar pri incidente, ku ktorému došlo v pondelok popoludní miestneho času, vyhorelo. Umelca zachránil podľa servera TMZ.com istý Jason Pennington, ktorý išiel po tej istej diaľnici. Všimol si hustý dym valiaci sa z vozidla a v ňom sa nachádzal starší muž.

Dicka van Dyke, rodák z West Plains v americkom štáte Missouri, má za sebou desaťročia trvajúcu úspešnú umeleckú dráhu filmového a televízneho herca. Z postavu v seriáli Golden Girls sa dočkal nominácie na televíznu cenu Emmy. Za výkon vo vlastnej televíznej šou a známom filme Mary Poppins ho nominovali na Zlatý glóbus. Diváci ho však mohli vidieť aj v ďalších seriáloch ako Diagnóza vražda, Columbo, Matlock alebo v celovečerných filmoch ako Dick Tracy či Noc v múzeu a Noc v múzeu 2.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona