Herca Benedicta Cumberbatcha prichytili bozkávať sa s ruskou modelkou

NETKY.SK • 29 Júl 2013, 13:23 • 2 min
Herca Benedicta Cumberbatcha prichytili bozkávať sa s ruskou modelkou

IBIZA - Anglický herec Benedict Cumberbatch zrejme randí s ruskou modelkou Katiou Elizarovou. Dvojicu odfotografovali pri opaľovaní sa na Ibize, pričom sa k sebe túlili.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný predstaviteľ titulnej postavy zo seriálu Sherlock (2010) bol na ostrove preto, lebo 20. júla sobášil svojich homosexuálnych kamarátov. Na obrade nechýbala ani 26-ročná Elizarova, s ktorou ho paparazzovia prichytili pri bozkávaní. Cumberbatch pritom vlani poprel klebety o tom, že s bývalou balerínou tvorí pár. Túto sobotu ho však zase videli v Londýne, ako ruka v ruke odchádza z nočného klubu Cirque du Soir s neznámou ženou. Odkedy sa v roku 2011 skončil jeho 12-ročný vzťah s Oliviou Poulet, spájali ho aj s herečkou Liv Tyler, nábytkovou dizajnérkou Annou James či Lydiou Hearst.

Benedict Cumberbatch je známy predovšetkým z moderného seriálového spracovania príbehov legendárneho detektíva Sherlocka Holmesa s jednoduchým názvom Sherlock, kde stvárňuje titulnú postavu. Rodák z Londýna si zahral tiež Stephena Hawkinga v televíznom filme Hawking (2004) a diváci ho môžu poznať aj zo snímok Nezlomná vôľa (2006), Pokánie (2007), Kráľova priazeň (2008), Third Star (2010), Vojnový kôň (2011) či Jeden musí z kola von (2011). Vo filmovej trilógii Hobit v réžii Petra Jacksona, ktorej prvú časť s podtitulom Neočakávaná cesta vlani uviedli do kín, prepožičal hlas drakovi Smaugovi a Nekromantovi. Hercovi, ktorý má na konte štyri nominácie na cenu BAFTA a po jednej na Emmy a Zlatý glóbus, sa momentálne v profesionálnom živote mimoriadne darí. Tento rok sa objavil v akčnom sci-fi Star Trek: Do temnoty, kde stvárnil záporného hrdinu Johna Harrisona alias Khana. Okrem toho sa ukáže v historickej dráme Twelve Years a Slave, druhom Hobitovi s podtitulom The Desolation of Smaug, dráme The Fifth Estate a dramédii August: Osage County. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona