Herca Bena Woolfa zrazilo auto, je vo vážnom stave

NETKY.SK • 21 Február 2015, 12:27 • 2 min
Herca Bena Woolfa zrazilo auto, je vo vážnom stave

LOS ANGELES - Americký herec Ben Woolf, známy najmä ako Infantata či Meep zo seriálu American Horror Story (2011), skončil vo vážnom stave v nemocnici po tom, ako doňho vo štvrtok večer vrazilo cúvajúce SUV.

slovakia

left justify in out

Incident sa odohral na Hollywood Boulevard v Los Angeles, pričom podľa polície šlo o nehodu. Herca a predškolského pedagóga, ktorý meria 132 centimetrov, museli hospitalizovať pre zranenie hlavy. To mu pri náraze spôsobilo spätné zrkadlo vozidla. Woolf podľa portálu TMZ prechádzal cez cestu mimo vyznačeného priechodu pre chodcov. Vodič auta z miesta činu nezutekal, polícia ho preto nezatkla.


"Ben je jeden z najmilších a najpracovitejších ľudí, akých poznám. Jeho stav je vážny, prosíme preto všetkých, aby naňho mysleli a modlili sa zaňho. Prosíme tiež verejnosť, aby v týchto ťažkých chvíľach rešpektovala súkromie jeho rodiny," uviedol pre agentúru Associated Press Zack Teperman.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona