Herberta nahradí pri novozélandskom kormidle Angličan Hudson

NETKY.SK • 4 August 2014, 09:51 • 2 min
Herberta nahradí pri novozélandskom kormidle Angličan Hudson

WELLINGTON - Novým trénerom futbalovej reprezentácie Nového Zélandu by sa mal stať Angličan Anthony Hudson. Na poste nahradí Rickiho Herberta a do funkcie by ho podľa agentúry Reuters mali oficiálne vymenovať v utorok.

slovakia

left justify in out

Iba 33-ročný Hudson minulý týždeň nečakane opustil lavičku Bahrajnu, čo výrazne narušilo prípravu reprezentačného tímu z maličkej krajiny v Perzskom zálive pred januárovým Ázijským pohárom. Zväzových predstaviteľov šokoval jeho predčasný odchod a sú pripravení riešiť celú záležitosť súdnou cestou. Na Novom Zélande chceli Hudsonov príchod oznámiť už minulý týždeň, no vzhľadom na trénerove nevyrovnané záväzky v Bahrajne museli vymenovanie oddialiť.

 

Herbert trénoval Nový Zéland uplynulých osem rokov a doviedol ho aj na MS 2010 v JAR, kde v úvodnom zápase v základnej skupine remizoval so Slovenskom 1:1.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies