Henry varuje hráčov City, Guardiola je posadnutý kontrolou

NETKY.SK • 18 Máj 2016, 12:07 • 2 min
Henry varuje hráčov City, Guardiola je posadnutý kontrolou

LONDÝN - Pep Guardiola je posadnutý kontrolou, tvrdí o prichádzajúcom trénerovi futbalistov Manchestru City jeho bývalý zverenec Thierry Henry. Španiel chce mať podľa niekdajšieho francúzskeho kanoniera prehľad absolútne o všetkom a vystríha hráčov anglického tímu, aby z toho nezostali zaskočení.

slovakia

left justify in out

"Nad všetkým potrebuje mať kontrolu. Chce dominovať v držaní lopty, v zápasoch. Chce vedieť, čo sa deje v šatni, čo konzumujete, kam idete. Takto ho poznám ako človeka a toto sa bude snažiť presadiť v City," prezradil pre Sky Thierry Henry, ktorého Guardiola v minulosti viedol v FC Barcelona.

Španielsky kouč sa taktovky v Manchestri City ujme 1. júla, dôveru dostal na tri roky. Prichádza z Bayernu Mníchov, s ktorým sa trikrát stal nemeckým šampiónom. "Hovoríme o človeku, ktorého pôsobenie v klube napriek trom titulom je považované za neúspech, lebo ani raz nevyhral Ligu majstrov. Také vysoké sú jeho štandardy," doplnil Henry.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies