Henrika Sedina nahradil Marcus Johansson

NETKY.SK • 7 Február 2014, 16:06 • 2 min
Henrika Sedina nahradil Marcus Johansson

SOČI - Center Washingtonu má v tejto sezóne NHL bilanciu 7 gólov a 29 asistencií.

slovakia

left justify in out

Nedoliečeného Henrika Sedina nahradí vo výbere hokejového Švédska na zimných olympijských hrách v Soči iný center Marcus Johansson z Washingtonu. "Viem, ako dokáže riešiť zlomové situácie, ako reaguje hlavou a telom. Navzájom sa poznáme, čo je veľká výhoda. Snažím sa nikoho neuprednostňovať, ale v tomto prípade som to podvedome možno spravil," citoval spravodajský systém ZOH trénera reprezentácie Pära Maartsa.

Ako je známe, 33-ročnú hviezdu Vancouveru Henrika Sedina nepustili do Ruska pomliaždené rebrá. O desať rokov mladší Johansson má v tejto sezóne NHL 2013/2014 bilanciu 7 gólov a 29 asistencií. Vo výbere "troch koruniek" ide už o druhú zmenu, namiesto Johana Franzéna sa v Soči predstaví jeho detroitský spoluhráč Gustav Nyquist. Švédi začnú olympijský turnaj 12. februára zápasom proti Česku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona