Hennessey dostane injekcie a proti Anglicku bude chytať

NETKY.SK • 13 Jún 2016, 11:52 • 2 min
Hennessey dostane injekcie a proti Anglicku bude chytať

LENS - Waleská futbalová reprezentácia bude môcť vo svojom druhom vystúpení na EURO 2016 proti Anglicku počítať už aj so službami svojej brankárskej jednotky Wayna Hennesseyho.

slovakia

left justify in out

Ten vynechal úvodný duel na šampionáte vo Francúzsku, v ktorom "draci" v sobotu zdolali Slovensko 2:1. V bráne ho proti zverencom Jána Kozáka zastúpil Danny Ward.

 

Hennessey nenastúpil proti Slovákom po tom, ako si na tréningu poranil chrbát. "Podobné problémy s chrbtom som mal už predtým. S lekármi sme sa dohodli, že dostanem injekcie a budem môcť hrať. Znie to šialene, ale do 24 hodín by mali bolesti zmiznúť," povedal 29-ročný brankár. Jeho výkony v kvalifikácii ME, kde si v 10 zápasoch až sedemkrát udržal čisté konto, boli dôležitým článkom prekvapujúceho postupu Walesu na kontinentálny šampionát.

 

Britské derby Anglicko - Wales je na programe vo štvrtok 16. júna o 15.00 h v Lens.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona