Hendry dúfa, že O´Sullivan ukončí kariéru

NETKY.SK • 16 Január 2015, 17:32 • 2 min
Hendry dúfa, že O´Sullivan ukončí kariéru

LONDÝN - Jedine Ronnie O´Sullivan môže prekonať rekord siedmich titulov majstra sveta v snookeri, myslí si jeho držiteľ Stephen Hendry.

slovakia

left justify in out

Vo štvrtok vzal na turnaji Masters v Alexandra Palace v Londýne 39-ročný Angličan o sedem rokov staršiemu Škótovi iné historické maximum - zahral 776. stobodový nábeh. Hendry má na konte o jeden menej.

 

"Rekord MS by som si rád ponechal. Okrem Ronnieho si neviem predstaviť nikoho, kto by ma v tomto ohľade mohol prekonať. Dúfam, že čoskoro ukončí kariéru," zažartoval si "Golden Boy" vo vysielaní rozhlasovej stanice BBC 5. "Bolo len otázkou času, kedy zahrá viac ´stoviek´. Som rád, že ma predstihol najlepší na svete, ten, čo predvádza rovnaký štýl snookeru, ako som zvykol ja," dodal Hendry. 

 

Škótsky "Maestro" má v talóne niekoľko ďalších historických prvenstiev, vedie napríklad v počte vyhraných bodovaných turnajov. Radoval sa 36-krát, päťnásobný svetový šampión O´Sullivan zaostáva o deväť renkingových triumfov. Stephen Hendry odložil tágo po vypadnutí na majstrovstvách sveta 2012. Pre BBC nevylúčil návrat k zelenému plátnu: "Ešte nepadla definitíva smerom k MS. Je možné, že na nich budem hrať. No nechcem tam byť len atrakciou, predstavím sa, len ak budem cítiť, že podám dobrý výkon a nespravím si hanbu. Musel by som začať trénovať mesiac pred turnajom."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona