Henderson s novou dlhodobou zmluvou s Liverpoolom

NETKY.SK • 23 Apríl 2015, 14:22 • 2 min
Henderson s novou dlhodobou zmluvou s Liverpoolom

LIVERPOOL - Anglický futbalový klub FC Liverpool a stredopoliar Jordan Henderson vo štvrtok podpísali nový dlhodobý kontrakt. "The Reds" vo svojom komuniké nekonkretizovali dĺžku platnosti zmluvy.

slovakia

left justify in out

Správy, ktoré sa objavili vo viacerých britských médiách, uvádzali, že kontrakt je na päť rokov a 24-ročný Henderson bude zarábať na Anfielde 100 000 libier týždenne. Informoval o tom server eurosport.yahoo.com. Klub to pre PA Sports odmietol komentovať.

 

"Som prešťastný, že sme to dotiahli. Považujem za úžasnú správu, že moju budúcnosť môžem spájať s týmto klubom. Za ostatné roky sme sa ohromne zlepšili a myslím si, že nastal čas uchádzať sa o tituly a trofeje," vyhlásil spoluhráč Martina Škrtela. 

 

Jordan Henderson je hráčom FC Liverpool od príchodu z rodného Sunderlandu v júni 2011 a patrí ku kľúčovým členom základnej zostavy trénera Brendana Rodgersa. Nastúpil na 180 zápasov, nastrieľal 20 gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies