Henderson môže stihnúť záver sezóny, tvrdí Klopp

NETKY.SK • 11 Apríl 2016, 11:48 • 2 min
Henderson môže stihnúť záver sezóny, tvrdí Klopp

LIVERPOOL - Účasť stredopoliara FC Liverpool a anglickej futbalovej reprezentácie Jordana Hendersona na majstrovstvách Európy vo Francúzsku (10. júna - 10. júla) nie je úplne vylúčená.

slovakia

left justify in out

Tvrdí to tréner liverpoolskeho klubu Jürgen Klopp. Kapitán "The Reds" a spoluhráč slovenského obrancu Martina Škrtela Henderson si poškodil postranný väz v ľavom kolene počas štvrtkového prvého stretnutia štvrťfinále Európskej ligy na pôde nemeckej Borussie Dortmund (1:1). Dĺžku nútenej absencie 25-ročného záložníka odhadli na 6 - 8 týždňov, Klopp však verí, že Henderson by sa ešte v tejto sezóne mohol objaviť na trávnikoch. "Je to vážne zranenie, ale nie také vážne, aby sme nemohli veriť, že môže stihnúť ešte jeden či dva zápasy. Potom, samozrejme, je aj nádej v súvislosti s ME," citoval portál liverpoolecho.co.uk trénera LFC Jürgena Kloppa, ktorý dodal: "Pre nás je veľmi, veľmi dôležitým hráčom, v posledných týždňoch sa neustále zlepšoval. Myslím si však, že je mimoriadne cenný aj pre anglickú reprezentáciu. Definitíva ešte nepadla, nemôžete povedať, že je to s ním bez šance, pretože šanca tam je. Má problém výlučne s väzom, nič iné. Budeme robiť všetko pre to, aby bol čo najskôr späť."

Henderson už chýbal Liverpoolu v aktuálnej sezóne tri mesiace pre zranenie päty z augustového súboja s Bournemouthom v rámci tamojšej najvyššej súťaže Premier League.

Anglicko bude tretím súperom SR v základnej B-skupine ME 2016, vzájomný duel je na programe 20. júna v Saint-Étienne. Kormidelník Angličanov Roy Hodgson má v úmysle oznámiť záverečnú nomináciu na šampionát 12. mája.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies