Helena Vondráčková si s manželom rada užíva raňajky

NETKY.SK • 21 Október 2014, 14:04 • 2 min
Helena Vondráčková si s manželom rada užíva raňajky

BRAITSLAVA - Slávna česká speváčka Helena Vondráčková, ktorá tento rok oslávila 50 rokov na hudobnej scéne, si každé ráno zacvičí a prichystá raňajky pre seba i svojho manžela Martina Michala.

slovakia

left justify in out

„Ak nie je frmol, radi si raňajky užívame,“ poznamenala Vondráčková. „Je to taký rituál, aspoň raz v tom dlhom dni máme na seba čas. Sedíme na terase a ponevierajú sa okolo nás zvieratká,“ dodala.

 

V lete popová legenda ráno pláva. Chladnejšie rána si zas rada vychutnáva s manželom v zimnej záhrade. „Užívame si tú zimnú atmosféru,“ pousmiala sa. Po spoločných raňajkách sa podľa speváčkiných slov každý rozbehne za svojimi povinnosťami. „Ak si v takéto rozlietané dni stihneme dať spolu aj obed, tak fajn, ak nie, každý ideme niekam inam. Keď je čas, tak aj niečo uvarím,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA 67-ročná rodáčka z Prahy. „Teraz mám novú kuchyňu, tak varím rada. Manžel sa mi v nej stále motá, pretože sa mu tam páči. Najprv si hovoril, že si ju zakazuje a teraz mi v nej už začína šmejdiť s kuchárskymi knihami a varí mi tam všelijaké guláše a polievky z chvostov,“ zasmiala sa Vondráčková, ktorá v septembri vydala výberový dvojalbum Best of the Best a v súčasnosti sa venuje prípravám na vianočné turné a tradičný Vianočný koncert v pražskej Lucerne, kde 21. decembra vystúpi s Ondrom Brzobohatým.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies