Helena Bonham Carter si zahrá vo filme Codes of Conduct

NETKY.SK • 5 December 2014, 16:21 • 2 min
Helena Bonham Carter si zahrá vo filme Codes of Conduct

USA - Herečky Helena Bonham Carter a Rebecca Hall sa pridali k obsadeniu televíznej drámy režiséra Stevea McQueena.

slovakia

left justify in out

V pripravovanom pilotnom filme s názvom Codes of Conduct z produkcie televízie HBO si spolu s nimi zahrajú aj Devon Terrell a Paul Dano. Ak z neho napokon vznikne aj seriál, bude Bonham Carter prvý raz v kariére členkou hlavného hereckého obsadenia televízneho seriálu. Scenár napísali spomínaný McQueen, ktorý režíroval aj úspešnú životopisnú drámu 12 rokov otrokom (2013), a scenárista snímky Svetová vojna Z (2013) Matthew Michael Carnahan.

 

Hlavným hrdinom filmu bude sebavedomý afroamerický mladík Beverly Snow (Devon Terrell), ktorý sa snaží zaradiť medzi newyorskú elitu, pričom skúša, kde sú jej hranice. Štyridsaťosemročná Bonham Carter, ktorá má na konte má dve nominácie na Oscara, sa ukáže v úlohe spisovateľky a psychiatričky Esther Kaufmann. Rozvedenej matke dvoch dospievajúcich synov sa darí dobre až do chvíle, kým jej cestu neskríži Snow. Tridsaťdvaročná Hall, známa napríklad z filmov Vicky Cristina Barcelona (2008), Mesto (2010) alebo Iron Man 3 (2013), stvárni najstaršiu dcéru istého newyorského miliardára Rebeccu Rotmensen. Tvorcovia diela už podľa portálu Digital Spy začali s nakrúcaním. 

 

"Musel som nájsť výnimočného herca. Aj keď sa snažíte nájsť niečo, čo poznáte, je to skôr o hľadaní toho, čo vás dokáže prekvapiť. Devon túto schopnosť má. Nebolo ľahké nájsť predstaviteľa Beverlyho Snowa, no v spolupráci s HBO sme pri hľadaní nenechali kameň na kameni. Bol to intenzívny 10 mesiacov trvajúci proces, počas ktorého sme prišli do kontaktu s mnohými talentovanými hercami, no bol medzi nimi iba jeden Beverly," vyjadril sa nedávno pre magazín The Hollywood Reporter McQueen. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies