Hejkovú mrzí dlhá pauza, tím sa dostával do tempa

NETKY.SK • 19 November 2015, 11:11 • 2 min
Hejkovú mrzí dlhá pauza, tím sa dostával do tempa

BRATISLAVA - Nový systém kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy basketbalistiek 2017 znamená, že ligy vrátane slovenskej majú uprostred novembra dva týždne pauzu.

slovakia

left justify in out

Zmena sa rovnako dotkla aj Euroligy, čo neteší trénerku úradujúceho šampióna tejto súťaže ZVVZ USK Praha Natáliu Hejkovú.

"Je to pre nás zlé. Po slabšom rozbehu (1-2) sme sa dvoma víťazstvami po sebe dostávali do tempa a začali sme aj lepšie hrať. Teraz to celé ustrnulo. Srbky a Španielky odcestovali reprezentovať a družstvo bude znova pohromade až 27. novembra," uviedla pre agentúru SITA Natália Hejková zo Španielska, kam nakrátko odcestovala. Aj zostávajúcim hráčkam dopriala pár dní odpočinku.

Euroligový kolotoč sa znova rozkrúti až 2. decembra, USK privíta v B-skupine, kde mu zatiaľ patrí 3. priečka, španielsku Gironu. Kontinentálny šampionát 2017 sa uskutoční v Česku a ďalší kvalifikačný blok naň príde na rad vo februári 2016.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies