Heineken Slovensko má nového generálneho riaditeľa

NETKY.SK • 30 Marec 2014, 14:34 • 2 min
Heineken Slovensko má nového generálneho riaditeľa

BRATISLAVA - Na pozíciu generálneho riaditeľa spoločnosti Heineken Slovensko nastúpi od 1. apríla Odin Goedhart.

slovakia

left justify in out

Nahradí Door Plantenga, ktorá sa stane generálnou riaditeľkou pre región západnej Európy. Vymenovaný O. Goedhart pochádza z Holandska a na svoju novú pozíciu prichádza z postu generálneho riaditeľa spoločnosti Heineken v Českej republike. Informoval TASR hovorca spoločnosti Sergej Danilov.
      

Ako uviedol, Odin Goedhart prináša do spoločnosti bohaté 18-ročné skúsenosti z rôznych pozícií, najmä v oblasti riadenia výroby a korporátneho marketingu. V roku 2001 začal pôsobiť v regióne strednej a východnej Európy, keď sa stal Supply Chain riaditeľom spoločnosti Brau Union v Maďarsku, a v roku 2006 riaditeľom Supply Chain celého stredoeurópskeho regiónu. V roku 2010 sa presunul na britské ostrovy a zodpovedal za výrobu piva a cideru vo Veľkej Británii, ako aj za vedenie pivovaru Cork v Írsku.
      

Na začiatku roka 2014 sa Odin Goedhart vrátil späť do strednej Európy, kde sa stal generálnym riaditeľom spoločnosti Heineken v Českej republike.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies