Heidi Klum sa rozišla s bodyguardom

NETKY.SK • 28 Január 2014, 08:49 • 2 min
Heidi Klum sa rozišla s bodyguardom

LOS ANGELES - Supermodelka nemeckého pôvodu Heidi Klum a bodyguard Martin Kirsten sa rozišli.

slovakia

left justify in out

Dvojica spolu randila od septembra 2012. Štyridsaťročná Klum sa s o rok starším Kirstenom začala stretávať krátko po tom, ako sa rozpadlo jej manželstvo so spevákom Sealom. "Martin bol pre ňu naozaj veľkou oporou a boli tu jeden pre druhého, ale teraz sa veci zmenili. Sú však stále dobrými priateľmi," uviedol nemenovaný zdroj z okolia Klum pre americký magazín People a dodal, že pár ukončil aj profesionálnu spoluprácu.

Supermodelka, moderátorka, módna návrhárka a podnikateľka Heidi Klum sa stala známou zásluhou fotenia pre plavkové číslo magazínu Sports Illustrated a práce pre svetoznámu značku spodnej bielizne Victoria's Secret, v ktorej pôsobila 13 rokov - odišla v roku 2010 so slovami, že všetky dobré veci sa raz musia skončiť. Okrem účinkovania v množstve reklamných kampaní sa ukázala aj v niekoľkých filmoch. Pravidelne sa objavovala v rebríčkoch najlepšie zarábajúcich modeliek magazínu Forbes. V januári 2012 po siedmich rokoch stroskotalo jej manželstvo so spomínaným anglickým spevákom Sealom, s ktorým vychovávala štyri deti. Tri z nich majú spolu, najstaršia Leni je z modelkinho predchádzajúceho vzťahu s niekdajším magnátom Formuly 1 Flaviom Briatorem. Dievčatko si však Seal počas manželstva adoptoval. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona