Hedžový fond vedený Slovákom je nominovaný na medzinárodné ocenenie

NETKY.SK • 16 Január 2017, 17:26 • 2 min
Hedžový fond vedený Slovákom je nominovaný na medzinárodné ocenenie

BRATISLAVA – Hedžový fond Infinity Enhanced Equity Class A bol nominovaný na ocenenie najlepší nový fond – akciové stratégie na celoeurópskom podujatí Eurohedge Awards 2016, ktoré sa uskutoční 19. januára tohto roka v Londýne.

slovakia

left justify in out

Prvýkrát je tak na ocenenie Eurohedge nominovaný hedžový fond vedený Slovákom. Spravovaný je slovenským investičným tímom na čele s Petrom Bálintom. „Som veľmi hrdý, že môžem reprezentovať Slovensko na odovzdávaní cien v Londýne,“ konštatoval Bálint, ktorý je portfólio manažérom fondu a investičným riaditeľom Infinity Capital Group.

 

Eurohedge Awards sa každý rok zúčastní viac než 750 manažérov hedžových fondov, investorov a profesionálov z tohto odvetvia. Oceňujú sa tu fondy s najlepšími výsledkami dosiahnutými v minulom roku.

 

“Je to významný moment pre slovenský finančný sektor a takisto aj pre nás,” doplnil generálny riaditeľ Infinity Capital Group Mark Cachia. Vyzdvihol, že medzi nominovaných na európskej úrovni sa dostali hneď počas prvého roka fungovania fondu.

 

Infinity Capital Group, a.s., je súkromná investičná spoločnosť so sídlom v Bratislave. Infinity Enhanced Equity je fond profesionálnych investorov v rámci Infinity Capital SICAV plc.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies