Hecking novým trénerom Borussie Mönchengladbach

NETKY.SK • 22 December 2016, 11:59 • 2 min
Hecking novým trénerom Borussie Mönchengladbach

BERLÍN - Vedenie nemeckého futbalového klubu Borussia Mönchengladbach vymenovalo Dietera Heckinga za nového hlavného trénera tímu.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatdvaročný kouč nahradil vo funkcii Andrého Schuberta. Bývalému trénerovi Mönchengladbachu "zlomila väz" utorková domáca prehra 1:2 s ďalším trápiacim sa tímom VfL Wolfsburg, po ktorej Borussia klesla v bundesligovej tabuľke až na 14. miesto. Borussia pod Schubertovým vedením vybojovala v uplynulých 11 zápasoch iba jedno víťazstvo a pripísala si sedem prehier. Na konte má 16 bodov z rovnakého počtu kôl, čo je v tejto fáze sezóny najhoršia bilancia tímu za uplynulých šesť rokov.

 

Hecking viedol v sezóne 2016/2017 futbalistov Wolfsburgu, ale v októbri sa rozhodol po vzájomnej dohode odísť z pozície hlavného trénera. V Mönchengladbachu podpísal kontrakt do júna 2019. Informovala o tom agentúra DPA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies