Heather Morris, známa zo seriálu Glee, bude dvojnásobnou matkou

NETKY.SK • 20 August 2015, 14:18 • 2 min
Heather Morris, známa zo seriálu Glee, bude dvojnásobnou matkou

BRATISLAVA - Americká herečka a tanečnica Heather Morris, známa predovšetkým ako Brittany zo seriálu Glee (2009 - 2015), a jej manžel Taylor Hubbell, budú dvojnásobnými rodičmi.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročná rodáčka z Thousand Oaks v Kalifornii to oznámila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu, na ktorej si hladká rastúce bruško.

 

 

😍😍😘 #thegrowinghubbells

Fotka uverejnená používateľom Heather Morris (@heatherrelizabethh),


„Som nadšená! Gratulujem Heather Morris,“ zareagovala na novinku prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter Naya Rivera, ktorá v Glee stvárňovala Santanu Lopez. Okrem nej herečke zagratulovalo aj viacero fanúšikov a fanúšičiek.


Morris, ktorá si zahrala aj v komédii Fired Up! (2009) či kriminálnej dráme Spring Breakers (2012), v minulosti tancovala v sprievodnej skupine speváčky Beyoncé. S Hubbellom začala randiť v roku 2008. Zasnúbili sa v auguste 2014 a vzali sa tento rok v máji na ranči v kalifornskej Topange. Dvojica už spolu vychováva syna menom Elijah, ktorý sa narodil v septembri 2013.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies