Heather Locklear čelí štyrom obvineniam z ublíženia na zdraví

NETKY.SK • 13 Marec 2018, 13:23 • 2 min
Heather Locklear čelí štyrom obvineniam z ublíženia na zdraví

BRATISLAVA - Americká herečka Heather Locklear čelí štvornásobnému obvineniu z ublíženia na zdraví. Toho sa dopustila koncom februára na policajtoch, ktorí prišli do jej domu po tom, ako údajne napadla svojho priateľa Chrisa Heissera. Rodáčka z Los Angeles, známa najmä zo seriálu Melrose Place (1992 - 1999), okrem toho čelí obvineniu zo vzdorovania zatknutiu a bránenia policajtovi vo výkone, píše magazín People. Locklear sa v tejto súvislosti postaví v utorok pred súd.

slovakia

left justify in out

Políciu do domu Locklear v kalifornskom meste Thousand Oaks privolali 25. februára. Herečku vtedy zatkli a okrem spomínaných obvinení ju obvinili aj z domáceho násilia. Tie voči nej neskôr stiahli. Ako informuje People, ktorý získal súdne dokumenty aj video z kamery na tele jedného z policajtov, herečka bila svojho priateľa ležiaceho na posteli, ktorý sa jej snažil ubrániť. Podľa svedectva policajtov Heisser krvácal z nosa a mal začervenalú hruď. Okrem toho povedal, že ho Locklear uhryzla do tváre a útočila na neho okolo 20-30 minút. Počas vyšetrovania voči policajtom "Locklear prejavovala útočné a agresívne správanie", cituje People prísažné vyhlásenie námestníka šerifa Keitha Halla, podľa ktorého herečka neskôr slovne aj fyzicky napadla zasahujúcich strážnikov.

Ako informoval Garo Kuredjian z úradu šerifa okresu Ventura, minulý týždeň herečke prehľadali dom v snahe nájsť strelnú zbraň zaregistrovanú na jej meno. Stalo sa tak po tom, čo sa pri spomínanom zásahu údajne vyhrážala policajtom, že ich zastrelí, ak sa do jej domu niekedy vrátia.

Heather Locklear je známa predovšetkým zo seriálu Melrose Place, za ktorý si vyslúžila štyri roky po sebe nomináciu na Zlatý glóbus pre najlepšiu herečku v televíznom seriáli. Ďalšie dve nominácie na ceny Hollywoodskej asociácie zahraničných novinárov (HFPA) si vyslúžila v rokoch 2000 a 2002 vďaka seriálu Všetci starostovi muži (1996 - 2002). Predstavila sa aj vo vedľajších rolách v desiatkach celovečerných filmov, napríklad v horore Podpaľačka (1984), akčnom filme Rana istoty (1997) či v romantickej komédii Dievča z lepšej spoločnosti z roku 2003. Diváci a diváčky ju tiež mohli vidieť v televíznych filmoch Nora Robertsová: Záhadná vražda (2007) alebo Štyridsiatka na krku (2008).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies