Hearts so zákazom uzatvárať nové zmluvy s hráčmi

NETKY.SK • 15 Jún 2013, 09:02 • 2 min
Hearts so zákazom uzatvárať nové zmluvy s hráčmi

GLASGOW - Na škótsky futbalový klub Heart od Midlothian, ktorý momentálne nedokáže načas plniť finančné záväzky voči svojim hráčom a nezaplatil ani pohľadávky daňovým úradom, v piatok uvalilo vedenie miestnej najvyššej súťaže Scottish Premier League (SPL) zákaz uzatvárať nové kontrakty. Navyše, nemusí ísť o posledné opatrenie tohto typu, disciplinárne konanie totiž ešte pokračuje.

slovakia

left justify in out

Klub z Edinburghu vo štvrtok informoval, že finančné problémy ho nútia predať najlepších hráčov, ak sa chce vyhnúť krachu. "Srdiečka" údajne majú dlhy v celkovej výške 25 miliónov libier. Funkcionárov máta neblahý osud Glasgowa Rangers, ktorý vo februári minulého roka upadol do nútenej správy, keď na daniach dlhoval 9 miliónov libier. "Jazdcov" vtedy administratívnym opatrením preradili až do štvrtej najvyššej súťaže.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies