Hearts predstavil nové dresy s menami fanúšikov, ktorí pomohli zachrániť klub

NETKY.SK • 21 September 2015, 18:58 • 2 min
Hearts predstavil nové dresy s menami fanúšikov, ktorí pomohli zachrániť klub

EDINBURGH – Škótsky futbalový klub Hearts ofMidlothian vytvoril skvelé nové dresy s menami približne 8.000 ich fanúšikov, ktorí pomohli zachrániť klub počas finančnej krízy.

slovakia

left justify in out

Škótsky klub sa počas sezóny 2013/14 dostal pod nútenú správu kvôli dlhu vo výške 28 miliónov libier a bol na pokraji zániku. Tisíce skalných fanúšikov však venovali nadácii Foundation of Hearts finančné prostriedky, ktoré umožnili podnikateľke Ann Budgeovej získať kontrolu nad klubom a zachrániť ho od krachu.

Ich úsilie si zachránený klub uctil po svojom, keď na svoju tretiu sadu dresov nechali vytlačiť mená všetkých fanúšikov, ktorí klubu pomohli v ťažkých časoch. Toto nádherné gesto asi samo o sebe prinesie do klubovej pokladnice slušný objem peňazí, ktoré sa určite klubu zídu.

Tieto jedinečné dresy sa dajú predobjednať už dnes, avšak v obchodoch sa objavia až v novembri, keď ho na domácom zápase budú prezentovať prvý desiati fanúšikovia, ktorí si ho objednali.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona