Headlinerom festivalu Trutnoff budú The Prodigy

NETKY.SK • 27 Marec 2015, 09:43 • 2 min
Headlinerom festivalu Trutnoff budú The Prodigy

PRAHA - Organizátori českého Trutnoff Open Air Festivalu ohlásili termín konania a tiež headlinera tohtoročného podujatia.

slovakia

left justify in out

Trutnovská hudobná slávnosť sa bude konať od 20. do 23. augusta na Bojišti a hlavným lákadlom programu bude anglické zoskupenie The Prodigy.


"S Prodigy festival opäť posúva svoje hranice a rozširuje svoj záber. Možno je to pre niekoho prekvapivé, ale veríme, že si ich rytmy zaryté v srdciach budú mnohí rozvážať do svojich domovov po celej republike i mimo jej teritória ešte dlho po ich odoznení," uviedol zakladateľ podujatia Martin Věchet.


Festival v minulosti hostil hviezdy ako Manic Street Preachers, Faith No More, Primal Scream, Korn, Iggy and the Stooges či Patti Smith. Podľa Věcheta sú The Prodigy najdrahšou kapelou, akú program doteraz ponúkol. "Budú testom, či samotný areál parku Bojiště vôbec môže pojať väčšie kapely a privítať širšie publikum," dodala spoluorganizátorka Marta Věchetová.


The Prodigy vznikli v roku 1990. Vo formácii pôsobia Liam Howlett, Keith Flint a Maxim Reality. Na konte majú albumy Experience (1992), Music For The Jilted Generation (1994), The Fat Of The Land (1997), Always Outnumbered, Never Outgunned (2004) a Invaders Must Die (2009). Medzi najväčšie hity skupiny patria skladby ako No Good (Start The Dance), Voodoo People, Firestarter, Breathe, Smack My Bitch Up či Omen. V pondelok 30. marca vydajú album The Day Is My Enemy.
Informácie pochádzajú z webstránky www.idnes.cz a archívu agentúry SITA.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona