Headlinerom festivalu The Legits Blast bude Kontrafakt

NETKY.SK • 2 Jún 2015, 15:36 • 2 min
Headlinerom festivalu The Legits Blast bude Kontrafakt

BRATISLAVA - Slovenským headlinerom na festivale The Legits Blast, ktorý sa uskutoční od 19. do 26. júla v Banskej Bystrici bude skupina Kontrafakt.

slovakia

left justify in out

Trojica Rytmus, Ego a Anys vystúpi v sobotu 25. júla v klube Ministry of Fun. V rovnaký večer nesúci názov The Legits Blast Concert sa predstavia aj poľská funková kapela Flue, americký b-boy a dídžej Felix a slovenskí Špeker a Boco i Krok Spet. Meno zahraničného headlinera organizátori zverejnia 15. júna.

 

Festival The Legits Blast vychádza z obľúbeného breakingového podujatia Outbreak Europe. Tento rok sa počas ôsmich dní predstavia aj dídžeji Lean Rock, Fleg, Renegade, Scream, Smirnoff a Plash. Okrem toho vystúpia speakeri Osťo, Lil Pablo a Mario Bee z Holandska. Festival tiež prinesie finále breakingového súboja Outbreak Europe, päťdňový letný kemp Catch The Flava, súťaž o najlepšieho československého b-boya, šampionát národných tímov v b-boyingu Rep Your Country, streetballový turnaj 3x3 Basket či súboj jednotlivcov o postup do ultimátneho svetového finále Undisputed.

 

Sobota 25. júla prinesie aj exhibície uznávaného poľského b-boya Yarka či Roxrita z Kalifornie. Svoje umenie predvedú aj uznávaný reprezentant novej generácie holandských b-boyov Menno, jeden z najúspešnejších fínskych expertov na b-boying Ata, či tanečníci Lego a Kid David.

 

Vstupenky na podujatie sú v predaji v sieti Predpredaj.sk. Celofestivalový lístok, ktorý zahŕňa vstup na všetky akcie v rámci podujatia, stojí 240 eur. Lístok na hlavné dni festivalu, ktorými sú piatok 24. júla a sobota 25. júla, stojí 38 eur. Okrem toho sú v predaji aj lístky iba na sobotu 25. júla, či večernú časť programu tohto dňa.

 

Skupina Kontrafakt, ktorá funguje v zložení Rytmus (Patrik Vrbovský), Ego (Michal Straka) a Anys (Ondrej Beňačka), vznikla v roku 2001 v Piešťanoch. Na konte majú albumy ako E.R.A. (2004), Bozk na rozlúčku (2007) a Navždy (2013). Okrem toho im v roku 2005 vyšlo aj DVD Murdardo Mulano Tour 2005. Vydali tiež viacero singlov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies