HC'05 Banská Bystrica - MsHK DOXXbet Žilina 2:3 , hlasy trénerov

NETKY.SK • 8 September 2010, 07:46 • 2 min
HC'05 Banská Bystrica - MsHK DOXXbet Žilina 2:3 , hlasy trénerov

HC'05 Banská Bystrica - MsHK DOXXbet Žilina 2:3 , hlasy trénerov

slovakia

left justify in out

img

Anton Tomko, tréner Žiliny: "S výsledkom sme spokojní, vyhrali  sme aj so šťastím, ale to k tomu patrí. Škoda, keď sme za stavu 1:0 pre nás nevyužili niekoľko šancí a mohli sme viesť aspoň o dva góly. V druhej tretine sme naopak ponúkli šance domácemu tímu, čo využili a otočili skóre. Do tretej tretiny sme iši s úmyslom otočiť výsledok, ale nie zhurta. Naopak si trpezlivo počkať na príležitosť a podarilo sa. Chlapci sa stmelili a výsledok otočili."
Milan Staš, tréner Banskej Bystrice: "Rýchly gól poznačil našu hru v prvej tretine. Nedokázali sme si vytvoriť šancu a slabo ohrozovali bránu a zle korčuľovali. V druhej tretine sme všetky tieto činnosti zlepšili a zvrátili zápas. Chlapci si asi mysleli, že je to hotové, ale súper to potrestal. Prehra mrzí, hlavne na domácom ľade."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies