Slovan zdolal v prípravnom zápase Spartak Moskva

NETKY.SK • 26 Júl 2017, 07:54 • 2 min
Slovan zdolal v prípravnom zápase Spartak Moskva

Bratislava - Hokejisti HC Slovan Bratislava zvíťazili v utorňajšom prípravnom zápase na domácom ľade nad súperom z KHL Spartakom Moskva 3:2 po nájazdoch. Góly Slovana v riadnom čase strelili Tommi Taimi a Pavol Skalický. Tréner Miloš Říha mohol v treťom prípravnom zápase počítať s viacerými novými posilami.

slovakia

left justify in out

Slovan dvakrát v zápase prehrával, ale vždy dokázal zareagovať a doviedol duel do predĺženia. V ňom gól nepadol a v samostatných nájazdoch sa presadili všetci traja "belasí" exekútori Lukáš Kašpar, Jan Buchtele aj Michal Řepík. Na druhej strane chytil Jakub Štěpánek všetky nájazdy hostí.

 

HC Slovan Bratislava - Spartak Moskva 3:2 pp a sn (0:1, 1:1, 1:0 - 0:0, 1:0)

Góly: 23. Skalický (Šťastný), 46. Taimi (Šťastný, Skalický), rozh. náj. Kašpar – 14. Stoa (Lajunen, Leščenko), 28. Leščenko (Pepeliajev)

Zostava Slovana: Štěpánek - Bačík, Voráček, Taimi, Švarný, Černý, Kozák, Sloboda, Boldižár – Kašpar, Smoleňák, Řepík – Hrnka, Mikúš, Buchtele – Skalický, Sádecký, Šťastný – M. Hlinka, Hecl, Liška

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona