HC Slovan už zbrojí na novú sezónu, posilnil zadné rady

NETKY.SK • 7 Máj 2021, 20:50 • 2 min
HC Slovan už zbrojí na novú sezónu, posilnil zadné rady

BRATISLAVA - Hokejový Slovan Bratislava hlási ďalšie nové meno v kádri pre nasledujúcu sezónu. Do "belasej" obrany prichádza Daniel Gachulinec, ktorý aktuálne bojuje o miesto v kádri slovenskej reprezentácie pre blížiace sa majstrovstvá sveta v Lotyšsku.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný rodák z Považskej Bystrice strávil ostatných päť rokov v Detve. Najvyššiu domácu súťaž hral aj vo farbách Žiliny, Piešťan, Banskej Bystrice a tímu HK Orange 20. V sezóne 2020/2021 si vrátane play-off pripísal 51 extraligových štartov s bilanciou 6 gólov, 17 asistencií a 22 trestných minút. Informácie priniesol oficiálny web Slovana Bratislava.

 


"Daniel je šikovný korčuliar a konštruktívny typ obrancu, ktorý nám typologicky vhodne zapadne do tímu. Jeho výkony sme sledovali už dlhšie. V predchádzajúcich pôsobiskách patril k oporám zadných radov."

 

"Veríme, že v drese Slovana nadviaže na svoju stúpajúcu formu a v konkurenčnom prostredí sa bude ešte ďalej zlepšovať,” povedal na adresu Gachulinca generálny manažér bratislavského klubu Maroš Krajči.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies