HC Slovan už má štyri päťky na Jokerit, odpremieruje sa Halama

NETKY.SK • 8 December 2016, 15:05 • 2 min
HC Slovan už má štyri päťky na Jokerit, odpremieruje sa Halama

HELSINKI - Tréner Slovana Bratislava Miloš Říha má na štvrtkový zápas Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) s Jokeritom Helsinki k dispozícii už kompletné štyri päťky.

slovakia

left justify in out

V predchádzajúcom súboji v Minsku (1:4) nastúpilo v drese slovenského účastníka KHL len torzo hráčov, v obrane a útoku hralo len pätnásť korčuliarov. Po dištanci už môže v Helsinkách nastúpiť Jeff Taffe, vyliečil sa Marek Ďaloga a po zranení môže prvýkrát nastúpiť Patrik Luža. Do mužstva, ktoré stále trápi zdravotný stav viacerých členov, pribudli aj Marco Halama a Denis Pätoprstý.


Halama zažije v drese Slovana debut v KHL, bude centrom tretieho útoku s krídlami Samuelom Petrášom a Michalom Hlinkom. V Helsinkách začne bratislavský tím v bránke s Justinom Poggem. Duel sa v Hartwall Areene hrá od 17.30 h.

Predpokladaná zostava Slovana na zápas s Jokeritom (zdroj: hcslovan.sk): Pogge (Brust) - Kundrátek, Sersen, Plastino, Švarný, Bačík, Rosandič, Marek Ďaloga, Luža - Cheechoo, Taffe, T. Kopecký - Chipchura, Lušňák, Jeglič - Michal Hlinka, Halama, Petráš - Vopelka, J. Šiška, Pätoprstý


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona