HC Slovan na Dni detí na Kuchajde

NETKY.SK • 1 Jún 2012, 06:35 • 2 min
HC Slovan na Dni detí na Kuchajde

HC Slovan na Dni detí na Kuchajde - Hokej HC SLOVAN Bratislava poteší svojich mladých priaznivcov pri príležitosti ich sviatku Dňa detí. Slovan sa zúčastní v rámci programu Dňa detí na Kuchajde, ktorý v piatok 1.

slovakia

left justify in out

img

 HC SLOVAN Bratislava poteší svojich mladých priaznivcov pri príležitosti ich sviatku Dňa detí. Slovan sa zúčastní v rámci programu Dňa detí na Kuchajde, ktorý v piatok 1. júna organizuje samospráva mestskej časti Bratislava – Nové Mesto.
      Hokejový Slovan pripravil pre deti viacero aktivít a atrakcií. Ich súčasťou bude stánok s informáciami o klube, ako aj o možnosti hrať hokej za Slovan. Deti si budú môcť vyskúšať priamo na sebe originálnu hokejovú výstroj od prestížnej značky Bauer. Tiež sa budú môcť odfotografovať s víťaznou majstrovskou trofejou. Tá putuje v posledných dňoch od hráča k hráčovi, v úvode tohto týždňa ju mal doma Libor Hudáček. V piatok bude na Kuchajde od 10.00 do 12.00 h, potom si ju na víkend berie k sebe ďalší hráč.
      O 13.45 h prídu do infostánku Slovana na 45-minútovú autogramiádu Braňo Konrád a Martin Štajnoch. Podpisovať budú miniplagát so spoločnou majstrovskou fotografiou, ktorá vznikla krátko po skončení siedmeho finálového zápasu priamo na košickom ľade.  
      Svoje hokejové zručnosti si deti budú môcť počas celého dňa vyskúšať na improvizovanom hokejbalovom ihrisku; pripravené budú dve stanovištia – streľba na presnosť na bránku a dribling. Do tomboly pripravil HC SLOVAN pekné klubové suveníry, vrátane napr. nedávno vydanej knihy k 90 rokom ľadového hokeja v Bratislave, majstrovské šiltovky, tričká a šály.
      Účasť Slovana na Dni detí na Kuchajde podporili partneri klubu pre mládež – spoločnosti Eset a eD System Slovakia. Eset oslavuje v tomto roku 20. výročie svojho založenia a považuje sa za celosvetového priekopníka v oblasti viacúrovňovej počítačovej ochrany. Spoločnosť eD System Slovakia opätovne obhájila titul najlepšieho distribútora výpočtovej techniky na Slovensku. 


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies