HC Košice v dohrávke proti Trenčínu aj s Rudolfom Hunom a Gabrielom Spilarom

NETKY.SK • 31 Január 2017, 11:58 • 2 min
HC Košice v dohrávke proti Trenčínu aj s Rudolfom Hunom a Gabrielom Spilarom

KOŠICE - Hokejisti Košíc nastúpia v utorkovej dohrávke stretnutia 41. kola Tipsport ligy 2016/2017 proti Dukle Trenčín už aj s navrátilcom Rudolfom Hunom. Tridsaťšesťročný krídelník v tejto sezóne pôsobil v najvyššej domácej súťaži v rodnom Liptovskom Mikuláši, za Košice hral v rokoch 2007 až 2010.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Rostislava Čadu budú v utorok pred vlastnými fanúšikmi bojovať o tri body aj s útočník Gabrielom Spilarom, ktorého v aktuálnej sezóne limitujú zranenia. Pôvodne sa mal zápas medzi Košičanmi a Trenčanmi uskutočniť v piatok 27. januára, ale z dôvodu úmrtia generálneho manažéra a trénera hostí Jána Kobezdu duel odložili.

 

V aktuálnej sezóne si obe mužstvá zmerali sily už štyrikrát, Košičania v týchto stretnutiach zatiaľ nestratili ani bod. Doma zvíťazili 6:0 a 2:1, u súpera 4:2 a 3:1.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona