HC Košice - Slovan Bratislava 5:1 v 3. kole Tipsport extraligy

NETKY.SK • 21 September 2011, 17:38 • 2 min
HC Košice - Slovan Bratislava 5:1 v 3. kole Tipsport extraligy

HC Košice - Slovan Bratislava 5:1 v 3. kole Tipsport extraligy

slovakia

left justify in out

img

HC Košice - Slovan Bratislava 5:1 (3:1, 1:0, 1:0)
Góly: 4., 6. Fabuš, 9. Chovan, 24. Zálešák, 50. Bartoš - 19. Balej. Rozhodovali: P. Grečko - Gajan, M. Grečko, vylúčení: 6:10, presilovky: 3:0, oslabenia: 0:0, 7714 divákov.

Úvodná tretina priniesla v košickej Steel aréne gólové hody. Už v 4. minúte sa do streleckej listiny zapísal domáci Fabuš, ktorého našiel peknou prihrávkou spoza bránkovej čiary Zálešák. "Oceliari" pokračovali v útočnej aktivite a už o dve minúty neskôr, počas početnej výhody o jedného hráča, skóroval opäť Fabuš, keď zužitkoval ideálnu Bartošovu prihrávku - 2:0. V 9. minúte sa o tretí košický gól postaral Chovan, ktorý aj so šťastím po chybe hosťujúcej obrany na dva razy prekonal Konráda - 3:0. Až potom sa dostali k slovu hostia, ktorí si dokázali vypracovať viacero dobrých príležitostí, no Hyláka dokázali prekonať až minútu pred prvou sirénou. Puk sa dostal k Balejovi a ten nemal problém trafiť do odkrytej časti domácej svätyne - 1:3. 
Na začiatku druhej časti si domáci hráči zahrali presilovku piatich proti trom, ktorú pretavili na strelenie štvrtého gólu. Pred Konrádom sa v skrumáži najlepšie zorientoval Zálešák, keď trafil vo vzduchu letiaci puk. V ďalšom priebehu sa hra pritvrdila a oba tímy si vypracovali množstvo šancí, po ktorých sa však stav stretnutia nemenil. Oba tímy podržali gólmani a ak už boli prekonaní, tak proti bola konštrukcia bránky. V závere druhej dvadsaťminútovky mohol zvýšiť Pašek, ale nepremenil trestné strieľanie, ktoré nariadil hlavný arbiter po nedovolenom zákroku Švárneho. 
V poslednom dejstve hra gradovala, domáci nabudení trojgólovým vedením sa ho snažili zvýrazniť, ale brankár Konrád kryl množstvo košických striel. Až prišla 50. minúta, keď Bartoš upravil v presilovke o dvoch hráčov na 5:1. Košičania už doviedli duel do úspešného konca a zaknihovali druhé domáce víťazstvo.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies