HC 46 Bardejov - HC Nové Zámky 2:1 v 2. finále play off I. ligy, východniari vyrovnali na 1:1

NETKY.SK • 4 Marec 2016, 08:58 • 2 min
HC 46 Bardejov - HC Nové Zámky 2:1 v 2. finále play off I. ligy, východniari vyrovnali na 1:1

BARDEJOV - Hokejisti HC 46 Bardejov vyhrali v druhom zápase finále play off I. ligy na domácom ľade nad HC Nové Zámky 2:1 a v sérii hranej na tri víťazstvá vyrovnali na 1:1.

slovakia

left justify in out

Tretí zápas je na programe v nedeľu v Nových Zámkoch.

 

HC 46 Bardejov - HC Nové Zámky 2:1 (1:0, 0:0, 1:1)

Góly: 1. Baláž (Gmitter, Kalináč), 42. Jokeľ - 47. Podstavek (Korytko). Rozhodovali: Snášel, Orolin - Bednár, Gavalier, vylúčení: 6:7, presilovky: 0:0, oslabenia: 1:0.

/na zápasy 1:1/

 

hlasy trénerov:

Anton Tomko, tréner Bardejova: "Dnes bolo lepšie nasadenie, no po našom prvom góle som sa obával, väčšinou to končí tak, že výsledok sa otočí. Nevyužili sme niekoľko dobrých príležitosti, brankár Kristín podržal súpera. No aj prišiel moment, keď sme v oslabení odhodili puk a skočil v bráne. Priebeh však ukázal, že naše víťazstvo je zaslúžené. Škoda našej chyby v strednom pásme, nechali sme hráča prejsť bez povšimnutia, bola to hrúbka z našej strany. Sme radi, že sme sériu vyrovnali."

 

Miroslav Chudý, tréner Nových Zámkov: "Dnes to bol lepší zápas, bolo viac súbojov, emócii. Lenže sme doňho zle vstúpili, aj keď sme sa pripravovali na to, že domáci sa do nás pustia. Od gólu sa to odvíjalo, súper mal navrch, náš výkon začal stúpať v druhej tretine, v tretej sme chceli spraviť niečo s výsledkom. No inkasovali sme nešťastný gól na 2:0 a myslím si, že to bol ten rozdielový gól. Aj keď sme znížili, vyrovnať sa nám nepodarilo. V power play sme mali pološancu. Dnes tá ofenzívna sila bola o góloch, včera domáci nemohli vyhrať s jedným gólom a dnes my. Mali sme hráčov nie na svojich postoch a bolo to cítiť, nedokázali sme sa udržať v tretine domácich."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies